In de webwinkel van Myprotein vind je alle sportvoeding die je nodig hebt. Ook wanneer je veganistisch, vegetarisch, zuivelvrij of glutenvrij eet weet je zeker dat je bij Myprotein kan slagen. Naast sportvoedingsproducten vind je bij Myprotein ook sportkleding van een goede kwaliteit. Ook duurzaamheid staat bij dit merk hoog in het vaandel. Er zijn regelmatig mooie kortingsacties op de website. Nu krijg je bijvoorbeeld 50% korting op meer dan 200 producten bij Myprotein.

Sportvoeding van Myprotein

Bij Myprotein is de sportvoeding onderverdeeld in verschillende categorieën. Denk hierbij aan eiwitten, voeding & snacks, vitamines & mineralen, aminozuren, creatine, afslanken en gainers, pre, intra en post-workout, koolhydraten, vezels en essentiële vetten en accessoires. Alles wat je wilt hebben voor tijdens het sporten, maar ook voor na en voor het sporten vind je in de webwinkel van Myprotein. Ook vind je hier handige accessoires zoals shakebekers, opbergdozen voor supplementen, tassen waar je maaltijden in kan opbergen, koel kan houden en kan meenemen en prepbakjes.

Veganistische producten

De laatste jaren zijn de veganistische producten van Myprotein steeds populairder geworden. Deze producten worden vaak verkocht en kopers komen graag terug om dezelfde producten weer te bestellen. Onder het kopje vegan vind je eiwitten en supplementen, voeding & snacks en supplementen. In de webwinkel vind je onder andere veganistische eiwitpoeder gemaakt van verschillende ingrediënten. Hierbij kan je denken aan henneppoeder, erwten en bruine rijst. Handig wanneer jouw lichaam sojaproducten niet zo goed kan verwerken of wanneer je de soorten eiwitten die je binnenkrijgt regelmatig wilt afwisselen.

50% korting op meer dan 200 producten bij Myprotein

Hieronder vind je alvast een aantal producten die je met maar liefst 50% korting kan kopen in de webwinkel van Myprotein. Het is ook zeker de moeite waard om de website te bezoeken en alle producten met 50% korting te bekijken. Wanneer je de website bezoekt neem dan ook zeker eens een kijkje bij de kleding. De leggings en broeken van het merk zijn vrijwel allemaal squat proof en van een goede kwaliteit. De prijs van de producten ligt erg laag vergeleken met andere populaire sportkledingmerken.

Uitgelichte afbeelding: Photo by LYFE Fuel on Unsplash